Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dow szintek

2009.05.08

Rövid leszek. Weektraderre vettem a hsz figurát, nem véletlenül persze. Szokjátok meg, hogy a kapkodással csak veszítetek.Kivéve a brokit. Ő nem. Ő különleges élőlény. Sosem veszít.

Ez most mi volt ma? Elképzelhető egy alapos emelkedés korrekció, de a 8300-8400 kemény fal,. Masszív. És már alul van, nem felül.  Felriasztott long és csüccs semmittevésemből  ez a mai visszaadás, pedig nagyon ellustultam, ezért gondoltam megnézem a chartot mi van rajta. Háttha kitört a világvége.

Ezt láttam :

1, 8400-ig semmi gond a világon. Semmi. Nyugika van és a 9300 unalmas kivárása.

2, 8400 alatt 8250 markol. No problem, Venni lehet megint.

3, 8250 alatt 8120 próbál csimpaszkodni.  Mosolyszünet indul. Ez már veszélyes.

4, 8120 alatt kút, utolsó longok kidobása  (de eddig sem kéne tartani őket) 7600 ott várja , mint alsó, legalsó szint, ami egy altrend kanyarodásába még éppenhogy belefér.

5, 7600 alatt vége a long index altrendnek, várja a feneketlen mélység 4K ig. Lehet shortba tolni a hétvégi telket.

Vigyázzunk. Nagyon "bikásan" viselkednek az árfolyamok, ez két dolgot is eredményez(het). Hozzászokva a gyors pénzhez (short) türelmetlenek vagyunk, és ki - be ugrálunk. Nem kell. A longvilág más mint a short. Csak már rég volt , nem emlékszünk rá.,,,ott is vannak visszaadások, nem is kicsi, ami felépül, hogy aztán új csúcsra menjen. Az főleg zavaró, hogy sokan a medve végéről beszélnek, és új bikapiacról.Meg is kajálja a tömeg.

Semmi extra ez, csak egy normális medvekorrekció. Nem medveralli, ez ahhoz lassú, itt fokozatos felépülés van egész a sötét felismerésig :hogy minden makro mikro és nanoadat ugyanolyan hulladék mint volt ...sőt..azóta még hulladékabb.

Válság? Ugyan már...mi az hogy válság? Nem is volt.

De volt. És van. És sajnos lesz jódarabig. Az más kérdés, hogy bűvészek húznak elő kalapból profin csodákat. Hát akkor hadd menjen. Megyünk vele. Ha fordul, megfordulunk. Ennyi.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.