Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez így nagyon veszélyes

2009.05.21

Van itt mindenféle, Limittel napi maxon zárt otp, aztán egy nap alatt megint vegyes lett a háttér, de legfőképpen a dow, ami már rég állt ilyen gatyául.Marha jó. Lassan naponta változik alapban minden.

Ha most : 03:37 től azonnal hatállyal nem indul el az egész kóceráj felfelé, de nagyon sietve és sürgősen, akkor ebből nagy zakó lesz. 8360 alatt amcsik a betonfal aljáig pottyannak, minimum. Az olyan 8230 most. Csak ezzel meg az a baj, hogy ha addig beesnek, akkor láncreakciószerűen (vagyis a dow a láncban a sokadik) , már előtte elindul az esés megalapozása. Kötelezően. Továbbá...az a baj, hogy ha dow addig leesik, egy másik összefüggés, bontás és chart szerint tovább le , kötelezően. Vagyis hiába megy addig le és megáll (az csak százegynéhány pont),  további esésre van ítélve.És a 7700 látómezőbe kerül. Mint végső pont az új világvége előtt.

Na szóval megrúgja a ló most ezt a tőzsdét.

Egyébként kötelező bukovári is megvolt. Ezt a longkitettséget, ami ma volt, megszüntettem, Nagyon felfelé állt minden, de most behalni látszik (megint...ismét...sokadszorra is)

Ugye ami medvében nem bír felmenni...az le sikeresen elindul majd.

Hajszál híja, és zakóhegyek indulnak. Na ez a hajszál még most tartja (most=lásd fent az időt.). Ha elszakad, akkor elszakadt a cérna. Ausztrálok nyitástól esnek, amcsik most 8380, még pár pont és nyekkhatáron lesznek....és ott is szakad a cérna.

Egyébként nálam is. Totál elegem van ebből a lüke piacból. Otp-t meg nyitóban kivágom bárnom én mennyin. Ha mínuszban nyit, ott is meglesz a statisztikailag kötelező bukta.

Tehát most azonnal fel az egész kóceráj, vagy esés lesz. De akkor....ki tudja hol áll meg..

Egyébként határeset az egész. Akármerre is megy a buli innen, sokat megy. No nem nélkülem, az tuti.

Hát evvan.

Ez aranyos. Mire végeztem ezzel a szöveggel, egy sarkalatos pontról fordult északnak Ausztrália. Döntő pontról. Lehet ez kamu is...kiderül reggelre. Ja ez nem sávozás..remélem ez nem szorul magyarázatra. A sávozásban nincs fent momentum felfelé (amire persze lefordul) és lent sincs.lefelé (amire persze felfordul)  .

Hogy fordulna fel...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sp és a 3 napos eső

zuzzo,2009.05.21 17:38

az sp500 olyan mint az őszi eső, esik mindenhol nem szakad, de jól elázol ha kimész.
A papírok majd 905-a esik. Nagy szektor kiugrás nincs, adnak mindent. Az ismertebb bankokat nem bántják, de a kevésbé ismerteket már igen, a szektor átlag így egész jó. Ha index szinten nézem, akkor a hétfő keddet már tegnap és ma sikerült visszadni és megintcsak ott vagyunk ahol május elején voltunk. Erő fölfele egyelőre nincs. A média és a közszereplők optimizmusa tartaná szinten?
Akkor ez most az emelkedés konszolidációja vagy a kisbüfik alapos kitömése?
A banki forrásbevonás mértékét és hevességét látva ez utóbbira tippelek.
Ha megerőltetem magam és erősen hunyorgok akkor némi technikai alakzat is előtérbe kerülhet, ez alapján még eshet az dwc kb 60-80 pontot és kaphat egy 1000 pontos rúgást. Ha nem hunyorgok annyira, akkor eshet 6%-ot és rendben van az emelkedés korrekciója, oda-visszateszt, kutyafüle.
Ez utóbbi scenárióban a bankosoknak engedélyezett egy 16% körüli visszaadás.
Túl sok a ha és az akkor meg a zizegés, szóval nacsa....

Zuzzo

DLPH,2009.05.21 16:24

Igen. Tudod én úgy tőzsdézem, hogy szépen kitalálom mi meddig és hogyan, aztán nem lépem meg.
Usd jen bikában jelez, ilyenkor nem jó.
Az nagyon korábban volt.

devizás észrevétel

zuzzo,2009.05.21 13:05

Tisztelt DLPH!
1.Ön azt nyilatkozta hogy aud/usd ha elindul, akkor 0,78-ig szépen el lehet kisárni. Odáig el is ment szépen és le is fordult ahogy kell, kérem szépen miért nem tetszett ilyen ügyletet kötni forexn?
2. A korábban szépen mozgó és jó előrejelző usd/yen kezd nagyon ramatyul állni, működhet még az előrejelző szerepe most is?
3. További szép napot Önnek

érdekes riport az aufóriában...

zuzzo,2009.05.21 12:51

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aiOYLnM2WxuA&refer=home

Továbbá az is elgondolkodtató, hogy május végéig kell a bankoknak tervet adni a tőkeszerzésről és mint látható a nagyrészét már bezsebelték. Lassan megszűnik a támogató érv a bankrally mögött.Érdemes lesz figyelni mi történik.
Május 8-án ment a kbw új lokális csúcsra, azóta szépen jön lefelé, jelenleg -15% onnan. És határeset, hogy mikor töri az eddig sértetlen emelkedő trendjét. Ennek bekövetkezte fontos momentum les a jövőt illetően ( a vezérbika le fog sántulni) , mert a bank nélkül nem hiszem, hogy ki tudják húzni a dwc-t 11k-ig ( dow 9500). Ha optimistán nézem, akkor trendvonalhoz ( támaszhoz) érkeztek a bankosok, feltételezve egy sértetlen és erős altrendet, alacsonyabb kockázatú longbelépő LENNE, csak egyéb támogatási feltétel hiányzik mellette. Ha eddig megálltam, hogy nem, most már nem - részemről.

a ló izét

zuzzo,2009.05.21 06:56

tudta mindenki, hogy 32xx kemény fal, szépen kivették a shortosok stopjait, másképp egy nagytulajnak kellett volna ráugrania a papírra majdnem 5% -a megfordult tegnap a papíroknak...
ami egyébként a piacot illeti ez a se veled se nélküled emelkedni sem bír az esést is megfogják , a fordulópontok meg lassan napon belülre kerülnek.
A kötvényesek nem adták meg magukat egyelőre védik a pénzüket nem adják a rablóbandának....

otp

kezdőfiúcska,2009.05.21 05:42

Brutális, ami otp-ben folyik. 1232 óta lassan háromszorozódik, ráadásul betöltötte azt a rését tegnap, ahonnan januárban lefordult. Forgalom rég nem látott volt... Ráadásul ha mindehhez hozzávesszük, hogy túl sok javulás nem történt a világban március eleje óta... Lehet, hogy vételi pánik indul, hogy kimaradok, ha nem veszek bele most. Kíváncsian várom a folytatást.