Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fordulás

2009.02.19

Villámgyors  TA alapú fordulási jelek keletkeztek, míg az ember megérdemelt pihenését töltötte (éjjel). ez figyelemre méltó. De az is, hogy nagyon sok a fal felfelé, és ezt most elsősorban a devizapiacra értem. A részvénypiacok is felébrednek a sokkból, ha ez kitart ma és holnap (devizapiacon). Medve van. Stratégia kérdése, mit tesz az ember. Beszáll a longba vakmerően, vagy vár a következő sell jelekre. Felfelé ne shortoljatok.

Üdv.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Pajkos

DLPH,2009.02.20 12:59

Öntöde. Heti elmélkedésekben írtam...elmozdulás trendirányba lesz. Nem ellene. Ahhoz , hogy ez ne legyen, fordlás kell, és hosszú bázis. Mindegy, nem érdekes.
Beszorult minden egy szűkebb sávba, minket nagyon büntetnek. Jobban, mint az átlagot.

Nem szabad kapkodni.

Waiszetung

DLPH,2009.02.20 12:57

Arra gondolok, hogy emelkedésbe shortok építése most korai lenne. Fordulást kell várni. Részemről ezt teszem. Persze ahhzo emelkedés kell először. Majd onnan le. Ha emelkedés lesz, nem szabad shortolni. Csak ha megfordul a történet.

pajkos

pajkos,2009.02.20 12:56

DLPH!

Mi a búbánat van most?
Ny-európai indexek és amcsik azért még szignifikánsan nem törték az aljakat, Dax beragadt. Mi lesz itt, törik, nem törik? Kiszámíthatatlan.

Kérdés

Waszeitung,2009.02.20 08:16

Ezt a felfelé ne shortoljatokat nem értem,arra gondolsz hogy elképzelhető most egy emelkedés és abba ne adjunk bele?
Devizapárokat nem kísérem olyan fogyelemmel mint Te,de tegnap feltűnt nekem is hogy "megindult vmi",de ma reggel mintha ez semmisé válna...