Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Forduló

2009.05.01

Gondolom sokan azt hiszik azért, mert tépik a bétet. Téphetik azt kamura is. Hétvégén majd részletesen írok annak akit érdekel, most azonban részemről a másik oldalamra fordultam. Támogatott emelkedés elé néz a a dolog. Még óvatosan, még szűk stoppokkal, de már át kell fordulnom. Aztán meglátjuk. Nem kell sajnálni semmit. Innen mindkét irányba nagyot megy majd, akár pár napos őrjöngés, akár tartós emelkedés, akár szakadás lesz. Most ez van.Alkalmazkodom. No persze azonnal visszafordulok, ha úgy adódik, hogy vége a dalnak. És akkor a poziméretet is megnövelem. Medvepiac van ugyanis.

Még annyit, várható mindenhol a kitörési pontok visszatesztje egyszer. (csak a jó beszálló miatt mondom...és az sem mindegy, hogy ott már közelebb a stop)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ki a vezérhím

zuzzo,2009.05.01 23:14

talán ez az egyik legizgalmasabb kérdés a jövő hétre, szerintem a bkx törte emelkedő trendjét és nem ment új csúcsra tegnap a dow-val ( rövidben).
Ellenben a SOX, OSX, IXI ( ez különösen érdekes mennyire megy!!!!!!!) mennek mint állat szépen északnak. Azért az is látszik, hogy ilyen meredekségben nem lehet örökké felfelé menni, mert el fognak fáradni.
A bkx gyengélkedése egy nagy kérdőjelet tett a további emelkedés mellé, a telekom pedig egy felkiáltójelet is tett mellé. Ettől függetlenül bármi lehet, de ezek furcsa jelenségek nálam.
Jó hétvégét Nektek, elhúzunk vidékre a zemplénbe , nyugalom, jó levegő no mobil térerő, no internet.
Lesz viszotn erdőtúra, virágos domboldalak, patak csobogás, virágzó akás ( imádom az akácvirágot - enni), egy kis házi szilvapálinka stb.
üdv.
kikapcs....

kötélidegek

zuzzo,2009.05.01 22:09

a legjobb minőségú acélsodronyból, na azok kelenek ide.
Tapad tapad fölfelé, játszik játszik, de nincs forgalom , még mindig nincs. A legnagyobb szivatást azal tenné az index , ha szépen itt eloldalazgatna egy darabig, mintha bázist építene.
Természetesen nekünk is az lenne a legrosszabb.

kihagyom

Defender,2009.05.01 18:25

Én feltehetőleg kihagyom a következő hetet, csütörtökön jön a bank stress-test eredménye, pénteken munkanélküliségi adat, ez a kettő együttesen valszeg megadja egy időre az irányt.

meddig kell várni?

zuzzo,2009.05.01 17:44

amíg lemegy a nap? akár az is lehet, hogy még egy párszor le kell mennie ahhoz, hogy poziba lépjek.
meggyőződésem,hogy amíg a "közhangulat" nem tudja rávenni a befektetők egy részét, hogy érdemes a kötvényből részvénybe menekülni addig nincs igazi ralli. A FED ellőtte az elsőt, de a második felvonás nem akar megérkezni..olyan mint amikor mindenki 1000 uton egy csomóponthoz ér és ott tanakodnak, hogy most mi legyen. A döntés elég nehezen akar megszületni. A döntés jelen pillanatban még nem konszenzusos és nem egységes.