Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Némi magyarázatra

2009.03.04

szorulok otp ügyben. Ezt nem 2 napra vettem. Miért ott a stop? Mert egy 1200 at kinézek belőle,az alatt viszont lecsó, és pakolhatunk össze szépen. ott még vennék, aztán kidobom örökre. Ha ennyit nem ér egy fél évre egy ilyen vétel, mit akarok?

Profi kormányunk továbbra is érti a dolgát. Szeretett vezérem ellátogatván Brüsszelbe aszonta nemes egyszerűséggel : kéne kis zsé, mert nincs. Erre még egyszerűbben kapott egy meghökkentő választ : anyád. Kaptál már eleget, mire költötted....és néma csend. Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik, .....a válasz csak nem érkezik.....hát mire? Hát magamra ...mire másra?

Foggal körömmel védeni fogják magukat. És itt most már a belpolitikai stabilitás a kérdés...forint...és vele az otp és az összes bank majdan behajtható vagy nem behajtható törlesztőrészletei a kérdés.  Bízom kormányunkban, mert a hatalmat minden áron meg akarják tartani. Midnegy mibe kerül,. Még ha zsebből kell finanszírozni, akkor is megvédik magukat ( ilyen forint árfolyam mellett már ők a tét...nekem csak 1 rossz pozi...nekik meg a minden,,)

2280 körül eladható lesz 3-4 hónapon belül. Ezt gondolom most. Aztán majd felébredek? Lehet...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

2009.03.04

részvényforgató,2009.03.04 21:14

Ma elég csúnyán festett az OTP, és az egész BÉT.
"Tévedésből" elszállt az EURHUF 310-re. (állítólag lemaradt a magyarok aláírása a kelet-európai kiáltványról. Fasza.)
Előzőleg maga Gyurcsány provokált ki egy kis pánikot a 180 mrd-os segélykiáltásával. (Feri, ha lehet kérni maradjatok szépen csöndben, legközelebb beszéljétek meg ezt egy csendes tárgyalóteremben inkább, ahogy illik!)
Vevők nem nagyon látszottak, csak a szokásos árfolyamkarbantartás, amibe néha besegítenek a spekulánsok, aztán vissza az egész.
Talán holnap szerencsésebb nap lesz...
Azt hiszem ezt a papírt mégsem fogom hosszan tartogatni, kezd zavarni hogy van nekem ilyenem, még ha kevéske mennyiségről is van szó.
(Ez már a kapituláció fázisa lenne?)