Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nincs leltárhiány?

2009.05.13

Mondjuk nem hiányzik a leltárból néhány cuccos? Pld türelem. Koncepció. És megfigyelés. Mondjuk saját magunk megfigyelése. Tisztelettel közlöm : nem, nem tojtam be a gatyába, (csak mert elhangzott több mailben is kérdés arról : na most mi van?) Mi lenne? Semmi. Szerda asszem. Holnap meg csütörtök. Hacsak ezt a részét még nem reformálták meg.  Vagy emelték az áfáját. Nem tudom.

Tessenek már megérteni : a tőzsde ilyen. Mehet ellenünk is. A lényeg : tudd, hogy mit csinálsz és miért. No és persze még akkor is benne van a pakliban, hogy épp nem jön be. Részemről szélesebb sávban beszállok egy adott határig, mely szigorú és szerintem alapja van annak, hogy onnantól nem, de addig igen. És nem ész nélkül megy a long...az is koncepció szerint. Barátaim. Nem kell mindig a számítógép előtt ülve infarktusközeli helyzetben remegve a legócskább nemkívánatos haladás után sietve kimenekülni mindenből , óránként riadozni. Az ésszerű stop meg a kapkodás nem ugyanaz.Felőlem menjen ahová akar. Megvan mit csinálok és miért.  Ha meg nem jön be, akkor ez nem jött be. Minden nem jön be. Senkinek. Ez a tőzsde. Ilyen.

Ronda egy találmány.

Kedves olvasóim : ott vannak hátrébb valahol a Dow szintek. Most ha jól látom 8300 körül mocorog...? Na bumm. Akkor ott van.Nem érdekel Teszem amit szoktam, amit kell. Ez hozott pénzt, más nem. Javaslom nektek is tisztelettel. Tegyétek amit kell. Izguljon és féljen a kakadu. Vagy aki akar. Ha meg nem jött be (részemről) leírom a veszteséget és csinálom tovább. Majd visszakeresem.....nem gond.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.