Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Parasztvakítás

2009.05.28

http://hvg.hu/gazdasag/20090528_usa_bankszektor_valsag.aspx

Íme. Que bono.  Sacc per kb most épp hatmilliárd ember lett palira véve.

Gratulálok. Így kell ezt csinálni.

De már ihletet is kaptam: azon filózom épp,hogy  felkérem az adóhivatalt, állapítsa meg hogy lehetne törvényesen kevesebb adót fizetnem. Másik ötletem : egy takaros kis kecskét keresek biztonsági őrnek káposztaraktáramba.

Csókoltatom az összes közgazdászt, üdvözlök mindenkit, aki asszísztált segédkezett, cinkosan vétkezett ebben az évszázados szélhámosságban.Szerencsétlen emberiség. Mi lesz így veled? Elveszik az utolsó szikra józan észt is tőled . A pénzt már új Isteneddé tették, aztán el is vették tőled, rákényszerítve az állandó üldözésére. A családodat is már elvették, szinglik és melegek , gyermektelen házaspárok, házasság nélküli párok botor seregei téblábolnak a világban kóvályogva mint beteg legyek össze-vissza. Hontalanul. Míg el nem tűnnek nyomtalanul.Emlék sem marad utánuk. Nem lesz ki emlékezzen. De legalább életük virágában elmondhatták : jót buliztunk ..no meg fanta...és legalább ennyit megtudtunk : a coca- cola az igazi.

Hajléktalanok , alkoholisták , drogos halálraítéltek kóborolnak egyre többen éjjel-nappal seregestől. Kosz, ricsaj, bűz, hodály.

Szélhámosság, átverés az egész világ.  Ezt is megkajáltuk. Bravó. Sikerült a bolygó éghajlatán kívül a lakosságát is tönkrevernetek. Visszafordíthatatlanul.

No elmentek ti a sunyiba...oda.. <jelzés a moderátornak> - (ha nem tetszett, amit írtam,  nyomj egy moderátorost.)

Nincs remény fiatalok. Ahhoz már túl hülye az emberiség.

Ez kész....

Ajánlott irodalom : 

Ray Bradbury : Marsbéli krónikák, Fahrenheit 451

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bactefort Magyarországon: vásárlói vélemények és értékelések, hogyan használja

AliceLozano,2018.11.17 20:25

Használjuk a smart árpolitika, melynek során mindenki rendelt gyógyszer Bactefort küzdelem a férgek, a legjobb áron. Mi megérti, hogy az emberek szeretnék mielőbb elkezdeni a kezelést, így a bolt rendelkezik egy kényelmes, gyors, olcsó szállítási ezt a gyógyszert. Ez annak köszönhető, hogy az a tény, hogy Magyarország kínál különböző lehetőségeket a szállítás (futár, közszolgálati szállítás, a saját közlekedési vállalat). <a href=http://infazavr.org/magyarorszag>http://infazavr.org/magyarorszag</a> Borostyánkősav. Gazdagítja területeken a levegő megkönnyíti a feldolgozást központi zsírok. Guarana Ez fokozódik az anyagcsere-folyamatok sokszor, ergo megkönnyíti egy hihetetlenül szigorú, szerves zsírégetést. Tartsa a étvágy annak érdekében, elnyomja az éhezés azáltal, hogy extra energiát. Cseppeket Eco Slim ára, rendelés.

József Attila: Gyönyőrűt láttam

walkie,2009.05.29 11:59

"...
Fegyvert ragadni gyengeség:
megöl az ellenség és megver
s elszáll rólam a kedves ég.
Jogállamban a pénz a fegyver.

A hadviselés itt ma más.
A hős a kardot ki se rántja.
Bankó a bombarobbanás
s mint fillér, száll szét a szilánkja.

.."

Nem

ali07,2009.05.28 21:54

Olvastam, de bepótolom viszont portfóliót sem olvasok mostanság,egy szennylap szintjére sűlyedt.

Marsbéli krónikák

nemár,2009.05.28 21:46

olvastam Ray Bradburyt. Még tini koromban, bulizás helyett...

MNB a kisFED?

HUN_Shark,2009.05.28 21:03

Tegnap hallgattam a rádióban, hogy mi kis hazánkban is hasonló történik.
Ugyanis a PSZÁF-ot beolvasztják az MNB-be.
Van egy olyan sejtésem, hogy ez is IMF utasításra történik...

Én már léptem is

DLPH,2009.05.28 18:08

egy aktuálisat és nagyot. Megalakítom a Még Több Hatalmat a FED-nek nevű pártot (MTH). A programunk se kutya, könnyen megjegyezhető , egyszerű. Egyetlen pontja van : még több hatalmat a fednek. Egy varázslat is el van rejtve benne ...ezt figyeld...trükkös...mindig aktuális a programunk. Ugynanis tökmindegy mekkora a hatalma, a mi jelszavunk : mág több hatalmat neki. Így maradunk naprakész párt.

Tagtoborzás zajlik épp, NA MOST SZÚRTAK JÓL KI VELÜNK jeligére várom a belépni vágyókat.

Marsbéli krónikák

Pete,2009.05.28 14:04

Vagy Wall-E...

na és akkor lehet kezdeni jegyzetelni

zuzzo,2009.05.28 12:43

mi is fog megváltozni a válság után?
ebből utólag össze lehet rakni, hogy mi volt a válság kirobbantásának igazi oka.... egyet már láthatunk...

ja épp most mosom fel magam

zuzzo,2009.05.28 12:41

ahogy végigszambáztam a pf-et ott olvastam. Nagyon aranyos. Alapítasz valami pénzügyi magán céget és a központi jegybank szerepét betöltő atyaúristen ott fog kukucskálni, hogy te mit is csinálsz. Ha meg az fdic úgy ítéli meg, hogy "nem tetszik a képed" , akkor egyszerűen kisemmiz. A pénznyomda és az ellenőrzés is egy kézben összpontosul. Ennél nagyobb korrupciós, gengszterséget el sem lehet képzelni. Megnézem a bloomberg eredeti kommentárt, hátha lesz még egy két apró finomság...